NO PRINT tuotteet

  • Lisäämme sivulle jatkuvasti uusia tuotteita joissa ei ole printtejä. Voit myös tutustua ja tilata tuotteita suoraan PRINTWEAR online kuvastosta peräti yli 6000 tuotteen valikoimasta (valitettavasti kuvastosta on julkaistu toistaiseksi vain Englannin- ja Saksankielinen versio)!
  • Varasto sijaitsee Saksassa ja toimitusaika Suomeen on 1-2 vkoa! Online kuvaston hintoihin lisätään rahtikulut Saksasta Suomeen 15,90 / tilaus (= 1 laatikko, n. 10 - 20 kg). HUOM. tilausta ei voi tehdä suoraan T-baarin sivustolta vaan ainoastaan Print Fantasyn kautta, mieluiten sähköpostilla: info@printfantasy.eu tai puhelimitse (ark. 10.00 - 15.00): 040 8384 047
  • Hinnat ovat vapaasti varastossamme Vantaalla ja niihin lisätään tariffien mukaiset postikulut Suomen sisäisiin kuljetuksiin (5,90 - 11,90 lähetyksen koosta riippuen) sekä voimassa oleva alv. 24%.
  • HUOM. 1: Rahtikulut 15,90 Saksasta Suomeen sisältävät max. n. 10 - 20 kg:n painoisen lähetyksen tuotteesta riippuen, joten kannattaa tilata samalla tilauksella useampi tuote ja tehdä esim. kavereiden kanssa "kimppatilaus" jos mahdollista.
  • HUOM. 2: Lähetämme tilatuista tuotteista aina tilausvahvistuksen/ennakkolaskun hyväksyttäväksesi sähköpostilla (muista laittaa tilaukseesi aina sähköpostiosoitteesi). Jos hyväksyt tilausvahvistuksen ja ennakkolaskun, heti kun suoritus näkyy tilillämme aktivoimme tilauksen jonka jälkeen saat tuotteet 1-2 viikossa. Jos et hyväksy tilausvahvistusta/ennakkolaskua, vanhenee tilaus automaattisesti 14 päivän kuluttua.
  • HUOM. 3: Mikäli haluat tuotteisiin oman painatuksen (tapahtumat, kaveriporukat, seurat, yhdistykset, yritykset jne.), pyydä tarjous ! Voimme tarvittaessa painaa vaikka vain 1 tuotteen!