Karhukollaasi - Bear Collage
Karhukollaasi - Bear Collage Karhukollaasi - Bear Collage

Karhukollaasi - Bear Collage

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Kevin Daniel

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero VAR104969

"Have you ever heard of the Teddy Bear Picnic? Well this is not it! These bears are not here to socialize and share sandwiches. These bears are wild and hungry carnivores ready to protect their young and eat anything that happens to come into their path. The Bear Collage T-Shirt from The Mountain® is a great animal shirt for anyone who has a passion for North American wildlife, bears, or cool graphic tees!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan omasta varastostamme. Toimitusaika n. 1-2 päivää ! 
Arvostelut 0 arvostelua