Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan
Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan

Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Orangin Poikanen"

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero VAR103587

"This primate t-shirt from The Mountain has a large cute baby orangutang face staring out at you with meaningful eyes. Orangutans only live in certain areas of Borneo and Sumatra. They prefer to live in low level peat-swamp forest. Climbing through trees with ease, living on fruit and vegetation. They are quite solitary animals and rarely spend time with others."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan omasta varastostamme. Toimitusaika n. 1-2 päivää ! Arvostelut 0 arvostelua