Isojen Kissojen Viidakko - Big Cats Jungle
Isojen Kissojen Viidakko - Big Cats Jungle Isojen Kissojen Viidakko - Big Cats Jungle

Isojen Kissojen Viidakko - Big Cats Jungle

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Isojen Kissojen Viidakko"

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero VAR103315

"Lions, and tigers, and leopards, and panthers, oh my! The Big Jungle Cats design t-shirt by The Mountain® features all the coolest big cats of the jungle together at the watering hole. Show your love for these wild felines with this awesome graphic tee, designed by artist Tami Alba. This t-shirt also makes for a splendid unique gift for the person who has everything!"

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan omasta varastostamme. Toimitusaika n. 1-2 päivää ! Arvostelut 0 arvostelua