Sateenkaariperhonen - Rainbow Butterfly, huppari, aikuisten L
Sateenkaariperhonen - Rainbow Butterfly, huppari, aikuisten L Sateenkaariperhonen - Rainbow Butterfly, huppari, aikuisten L

Sateenkaariperhonen - Rainbow Butterfly, huppari, aikuisten L

The Mountain
34,45 €
68,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Carol Cavalaris

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero OL723401-L

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"Sleep safe and sound with the Rainbow Butterfly Dreamcatcher design by Carol Cavalaris. Designed to stop nightmares dead in their tracks, this beautiful garment can be worn at night or adorned atop your bedside. Guardian butterflies will perform their special magic to bring you pleasant and imaginative dreams. This rainbow attire will help filter out your bad dreams and allow only good thoughts to enter your mind. Sweet dreams!"

Mountain hupparit sisältävät 80% rengaskehrättyä puuvillaa ja 20% polyesteriä. Ne on painettu ympäristöystävällisillä vesipohjaisilla väreillä samoin kuin muutkin Mountinin tuotteet. Kuvat kestävät toistuvia pesuja haalistumatta ja ne voidaan haluttaessa silittää suoraan kuvan päältä. Koot ovat jenkkityyliin reiluja joten ne kannattaa tarkistaa kokotaulukosta.

HUOM.:  toimitukset suoraan omasta varastostamme. Toimitusaika 1-2 päivää!
Arvostelut 0 arvostelua