Löydä 11 Pöllöä, huppari, aikuisten XL
Löydä 11 Pöllöä, huppari, aikuisten XL Löydä 11 Pöllöä, huppari, aikuisten XL

Löydä 11 Pöllöä, huppari, aikuisten XL

The Mountain
34,45 €
68,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Find 11 Owls

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Tuotenumero OL723485-XL

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"Every owl exhibits different kind of qualities, but together they make one big happy species. The wise owls are always there to guide the younger ones, and in every phase of their lives, the family is there to help. Celebrate the power of unity and togetherness with the Find 11 Owls design from The Mountain®. Our exclusive owl attire will challenge you to think as you seek to uncover hidden layers and explore the nuances of individuality in life."

Mountain hupparit sisältävät 80% rengaskehrättyä puuvillaa ja 20% polyesteriä. Ne on painettu ympäristöystävällisillä vesipohjaisilla väreillä samoin kuin muutkin Mountinin tuotteet. Kuvat kestävät toistuvia pesuja haalistumatta ja ne voidaan haluttaessa silittää suoraan kuvan päältä. Koot ovat jenkkityyliin reiluja joten ne kannattaa tarkistaa kokotaulukosta.

HUOM.:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua