Tiikeri - Pelasta lajini / Tiger - Save Our Species, aikuisten 3XL
Tiikeri - Pelasta lajini / Tiger - Save Our Species, aikuisten 3XL

Tiikeri - Pelasta lajini / Tiger - Save Our Species, aikuisten 3XL

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
18,45 €
36,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

"Tiikeri - Pelasta lajini"

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 105978-OL

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme. 

(Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomen kielellä!)

Tiger - Tigers have been put on the endangered species list, due to ever increasing habitat loss, and now exist in only 4% of their historic range in the wild. Unfortunately, poaching has been their greatest threat, as well as other factors contributing towards their decline. Now it is time for change, so that we can try to “Save Our Species” of tigers across planet Earth. Support Panthera’s conservation efforts by purchasing a t-shirt. Be part of the movement, so that together we can make a difference!

Panthera’s mission is to ensure a future for wild cats and the vast landscapes of which they depend. Learn more about their initiatives and how you can help at www.panthera.org

Osa tuotosta käytetään uhanalaisten eläinlajien suojeluun. The Mountain lahjoittaa jokaisesta tuotteesta seuraavasti: $0.50 jokaisesta myydystä T-paidasta, kassista ja lippiksestä sekä $0.25 jokaisesta myydystä mukista.


HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

Toimitusaika: suoraan varastosta, 1-2 päivää! 

  • esikutistettu
  • rento leikkaus joka sopii miehille ja naisille
  • 100% puuvillaa
  • painettu pehmeillä, vesipohjaisilla väreilläArvostelut 0 arvostelua