Vedenalainen Duncan, aikuisten XXL
Vedenalainen Duncan, aikuisten XXL Vedenalainen Duncan, aikuisten XXL Vedenalainen Duncan, aikuisten XXL

Vedenalainen Duncan, aikuisten XXL

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
16,95 €
33,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Underwater Dog Duncan

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 105792-OL

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme. 

"Meet Duncan. Duncan takes his name very literally and dunks in the water every chance he gets! This playful pug loves to make a splash, and the fact that he's less like a fish and more like a cinder block with four legs does not slow him down one bit! Be like Duncan; just because you can't swim doesn't mean you can't enjoy the water. Go ahead, get your feet wet!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

Toimitusaika: suoraan varastosta, 1-2 päivää! 
Arvostelut 0 arvostelua