Laivaston Bulldoggi - Bulldog Marine, aikuisten L
Laivaston Bulldoggi - Bulldog Marine, aikuisten L Laivaston Bulldoggi - Bulldog Marine, aikuisten L

Laivaston Bulldoggi - Bulldog Marine, aikuisten L

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
15,95 €
31,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Bulldog Marine Manimals T Shirt

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 103487-OL

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"This bulldog doesn't see why only humans should step up and protect the country. He bravely joined up and wears his uniform with pride, alert and ready for any trouble coming his way. This t-shirt is one of many new designs in the Manimal range from The Mountain."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

Toimitusaika: suoraan varastosta, 1-2 päivää!
Arvostelut 0 arvostelua