Kultainen Noutaja - Big Face Golden, pitkähihainen T-paita, aikuisten XXL
Kultainen Noutaja - Big Face Golden, pitkähihainen T-paita, aikuisten XXL

Kultainen Noutaja - Big Face Golden, pitkähihainen T-paita, aikuisten XXL

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
23,45 €
46,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

The Mountain Big Face Golden Adult Pet Dog Longsleeve TShirt. Designed by The Mountain

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 454023

OUTLET tuote. Alennus 50% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"Who's your best friend? Everyone will be when you wear this Big Face Golden Retriever dog t-shirt from The Mountain! You'll be showered with compliments, doggy treats, scratches behind your ears, and so many other dog-filled surprises. In fact, we'd love to hear from you about them! Whether this is for yourself or a gift for your Golden Retriever-loving friend, this unique and life-like 3D art t-shirt, designed by artist Michael McGloin, will almost identically resemble the family pet, and it will not disappoint."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

Toimitusaika 1-2 päivää!

mtn-retail-sizechart-longsleeve-600-2.jpgArvostelut 0 arvostelua