Pääkallo Lohikäärme - Skull Dragon
Pääkallo Lohikäärme - Skull Dragon Pääkallo Lohikäärme - Skull Dragon

Pääkallo Lohikäärme - Skull Dragon

The Mountain
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unisex Skull Dragon Fantasy T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 102054

"Dragons are among the most powerful forces ever conceived by human beings. Sure dinosaurs were scary, but DRAGONS? That’s like a flying T-Rex shooting fire. You can’t get away from that but maybe, just maybe you can kill it. Not. This Skull Dragon T-Shirt from The Mountain® shows off the power of the dragon, as evidenced by the pile of skulls from white knights who thought they could take it on. Whether for riches or princesses, don’t be the failed warrior; don’t let the dragon play softball with your skull. Respect the Skull Dragon. White knights need not apply."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua