Majesteettinen Lento - Majestic Flight
Majesteettinen Lento - Majestic Flight Majesteettinen Lento - Majestic Flight

Majesteettinen Lento - Majestic Flight

The Mountain
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Majestic Flight Birds T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 101516

"Rise to new heights with the Majestic Flight T-Shirt designed by artist Orlando Baca Jr. Soaring above the earth with grace and command, the eagle, like you, values freedom and independence. A symbol of honor and victory, the eagle and you share the same spiritual quest - to be the ruler of your world. Just as the eagle is master of the sky, you are the master of your journey. Sweeping down with swiftness and precision, you conquer all challenges with grace. Even on a bad day or for some, a bald day, this T-Shirt will be the wind beneath your wings. Fly higher than the eagle with this Majestic Flight T-Shirt from The Mountain®!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua