10 kissanpentua - 10 Kittens
10 kissanpentua - 10 Kittens 10 kissanpentua - 10 Kittens

10 kissanpentua - 10 Kittens

The Mountain
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

The Mountain 10 Kittens Cats T Shirt. Designed by Greg Giordano

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 101080

"We didn’t stop at 8. We didn’t stop at 9. We went all the way… 10 Kittens. The level of cuteness is almost painful, but to add to it, we put butterflies in the mix too! Are the kittens plotting to pounce, or looking on with fondness? We may never know, but the charm is too irresistible to ignore. This special cat t-shirt will bring confidence and compliments to your daily life. Who wouldn’t benefit from a 10 Kittens t-shirt by The Mountain®?"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!


Arvostelut 0 arvostelua