Kissanpennun Haalari - Kitty Overalls
Kissanpennun Haalari - Kitty Overalls Kissanpennun Haalari - Kitty Overalls

Kissanpennun Haalari - Kitty Overalls

The Mountain
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kitty Overalls Cats T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 101016

"Buyer beware: The cat pictured on this shirt is not real. Although it appears that an adorable fluffy kitten is sweetly peeking out of your overalls bib, it is just a very realistic drawing by Kayomi Harai. This shirt does not come with a real cat. We know, it is shocking and hard to believe that such an amazing piece of animal art exists, but trust us on this one!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua