Auringonlaskun Susipari - Wolf Couple Sunset, pitkähihainen T-paita
Auringonlaskun Susipari - Wolf Couple Sunset, pitkähihainen T-paita

Auringonlaskun Susipari - Wolf Couple Sunset, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Wolf Couple Sunset Adult Longsleeve T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 455938

"New for Autumn/Winter 2018 is this longsleeve t-shirt showing a couple of wolves enjoying the sunset. Design by artist Vincent Hie."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!
Arvostelut 0 arvostelua