Kissan 9 Henkeä, pitkähihainen T-paita
Kissan 9 Henkeä, pitkähihainen T-paita

Kissan 9 Henkeä, pitkähihainen T-paita

The Mountain
46,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

9 Lives Adult Dean Russo Cat Longsleeve T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 455773

"New for Autumn/Winter 2018. A longsleeve pet t-shirt showing a colourful image of a cat. Design by artist Dean Russo."

Artist Dean Russo draws inspiration from the urban landscape of his native hometown, Brooklyn, New York, and from his love for animals. Russo’s truly unique artwork is known for its brilliant colors and bold abstract designs of mesmerizing shapes and symbols."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua