Sheriffi - The Sheriff, pitkähihainen T-paita
Sheriffi - The Sheriff, pitkähihainen T-paita

Sheriffi - The Sheriff, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

The Sheriff Adult Unisex Longsleeve T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 454245

"We may be past the days of the wild west but that doesn't mean that style has to eat the dust. Besides, someone's gotta take charge around here, right? If you think you're bold enough to step into the sheriff's boots, then belly right up. This classic look from The Mountain simply oozes with bad-assery. From the timeless sheriff's badge to the dual pistols and ammo casings, no one will mess you with once you've saddled up in this outfit. Come 10 paces closer and show us what you're made of. Go ahead--make our day."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua