Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan, pitkähihainen T-paita
Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan, pitkähihainen T-paita

Orangin Poikanen - Big Face Baby Orangutan, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Big Face Baby Orangutan Adult Longsleeve TShirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 453587

"This primate longsleeved t-shirt from The Mountain has a large cute baby orangutang face staring out at you with meaningful eyes. Orangutans only live in certain areas of Borneo and Sumatra. They prefer to live in low level peat-swamp forest. Climbing through trees with ease, living on fruit and vegetation. They are quite solitary animals and rarely spend time with others."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua