Löydä 10 Ruskeakarhua - Find 10 Brown Bears, pitkähihainen T-paita
Löydä 10 Ruskeakarhua - Find 10 Brown Bears, pitkähihainen T-paita

Löydä 10 Ruskeakarhua - Find 10 Brown Bears, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Find 10 Brown Bears Adult Longsleeve T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 453482

"Can you find 10 brown bears hidden within this t-shirt. The Mountain have made some of their t-shirts more exciting by printing hidden images onto them."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua