Pug Face (Mopsi), pitkähihainen T-paita
Pug Face (Mopsi), pitkähihainen T-paita

Pug Face (Mopsi), pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pug Face Adult Longsleeve Pet Dog T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 453369

"A complete winner for dog lovers, especially Pugs. No one can deny that a pug dog has distinctive features, how can you resist those huge, soft brown eyes? A stunning dog picture printed across the chest on a beige, top quality longsleeved cotton T Shirt. This design is one of our best sellers. Design by artist Vincent Hie."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua