Musta Lohikäärme - Black Dragon, pitkähihainen T-paita
Musta Lohikäärme - Black Dragon, pitkähihainen T-paita

Musta Lohikäärme - Black Dragon, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Black Dragon Adult Fantasy Longsleeve T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 451252

"Highly popular dragon design which you can't go wrong with buying it as a present. A great black fierceful dragon portrayed on a top quality T Shirt by The Mountain. It has a very comfortable fit."

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua