Perustaja Isät - Founding Fathers, pitkähihainen T-paita
Perustaja Isät - Founding Fathers, pitkähihainen T-paita Perustaja Isät - Founding Fathers, pitkähihainen T-paita

Perustaja Isät - Founding Fathers, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: The Mountain

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 453601

"Commemorate our American Indian fathers alongside the architects of freedom and liberty. Warriors and statesmen all, it's empowering to recognize their joint contributions while celebrating our shared heritage. Feel the power of all of our nation's founders the minute you put on your Founders shirt from The Mountain. And, well, project a sense of what is right and just."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua