Susi Soturi - Warrior Wolf, pitkähihainen T-paita
Susi Soturi - Warrior Wolf, pitkähihainen T-paita Susi Soturi - Warrior Wolf, pitkähihainen T-paita

Susi Soturi - Warrior Wolf, pitkähihainen T-paita

The Mountain
44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Artist Dr. Jeremy Paul

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 454979

"The Warrior Wolf Long Sleeve T-Shirt, designed by artist Dr. Jeremy Paul, has layers upon layers of details. This wolf tee is one of the finest in our extensive collection. It depicts a real animal, not romanticized or embellished at all, but an actual representation of a wolf that has seen battle, and has the scars to prove it! Enjoy your very own piece of wearable art with the Warrior Wolf design, and let your friends be in awe."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitse mielummin "numeroa pienempi" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukkoon alla!

Toimitusaika 2-3 viikkoa!Arvostelut 0 arvostelua