Rakastavaiset Sudet - Loving Wolves, naisten L
Rakastavaiset Sudet - Loving Wolves, naisten L Rakastavaiset Sudet - Loving Wolves, naisten L

Rakastavaiset Sudet - Loving Wolves, naisten L

The Mountain
17,94 €
29,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Loving Wolves, Ladies

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero 282229-L

OUTLET tuote. Alennus 40% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"Love is in the air!  Under the soft glow of the moon, it is clear that the two wolves pictured on this Loving Wolves t-shirt are bonded for eternity.  This wolf shirt makes a perfect anniversary or engagement gift for your soul mate.  If you have not yet found your eternal love, wearing these animals on your chest will radiate a mystical beam and guide you and your ever-lasting companion together at last."

Naisten T-paidat

Naisten muotoiltuina malleina löytyvät suosituimmat printit ja erityisesti naisille sopivat aiheet. Ne ovat oikea valinta silloin kun haluat muodikkaan ja tyköistuvan T-paidan. The Mountainin® naisten T-paitojen valmistusprosessi on samalla tavoin valvottu kuin unisex -kokoisten T-paitojenkin. Valmistusprosessi on koko ajan ekologisesti kestävä ja kaikissa työvaiheissa luonnon suojeleminen on asetettu erityisasemaan. Siksi ne ovatkin USA:n vihreimipiä T-paitoja! Koska paidat on viimeistelypesty valmistajan toimesta, voi ne pukea ylleen välittömästi. Kokotaulukon löydät alta! 

Toimitusaika n. 1-2 päivää !Arvostelut 0 arvostelua