Pääkallon Läpimurto -  Breakthrough Skull, aikuisten L
Pääkallon Läpimurto -  Breakthrough Skull, aikuisten L Pääkallon Läpimurto -  Breakthrough Skull, aikuisten L

Pääkallon Läpimurto - Breakthrough Skull, aikuisten L

The Mountain
Tuotetta rajoitettu erä.
26,94 €
44,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Pääkallon Läpimurto - Breakthrough Skull, aikuisten pitkähihainen T-paita

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Tuotenumero OP6247

OUTLET tuote. Alennus 40% !

Tuotteita löytyy pääasiassa vain yksittäiskappaleita, ja vain kokoina jotka on ilmoitettu! Kaikki tuotteet ovat uusia ja niihin pätevät samat palautus- ym. toimitusehdot kuin muihinkin tuotteisiimme.

"This longsleeve t-shirt for both men and women is not only comfortable, it also has a fantastic image of a skull seeming to be breaking through the material of the top. Design by The Mountain."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM.:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

Toimitusaika 1-2 päivää!

mtn-retail-sizechart-longsleeve-600-2.jpgArvostelut 0 arvostelua