Kilpikonna - roskaaminen tappaa / Turtle - Littering Kills, Shopperi
Kilpikonna - roskaaminen tappaa / Turtle - Littering Kills, Shopperi

Kilpikonna - roskaaminen tappaa / Turtle - Littering Kills, Shopperi

The Mountain
25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Kilpikonna - roskaaminen tappaa"

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 975982

Laadukkaat käsin ommellut Shopperit - Made by The Mountain U.S.A.

- ostoskassi joka kertoo että olet mukana tärkeällä asialla, suojelemassa uhanalaisia eläinlajeja !

(Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomen kielellä!)

Turtle - Pollution of the world’s oceans is having a serious impact on most of our sea life, including Sea Turtles. However, you have the power and influence to help protect them against these threats. Help support the conservation efforts of the Sea Turtle Conservancy, and spread the message that “Littering Kills” on a t-shirt. Show everyone you care, by being a part of this movement. Together, we can make a difference. The Sea Turtle Conservancy’s research and conservation initiatives have been instrumental in raising awareness and protection for sea turtles across the globe with nearly 50 years of experience in sea turtle conservation, research, and educational endeavours. To learn more about their initiatives and what you can do to help, visit www.conserveturtles.org.

Osa tuotosta käytetään uhanalaisten eläinlajien suojeluun. The Mountain lahjoittaa jokaisesta tuotteesta seuraavasti: $0.50 jokaisesta myydystä T-paidasta, kassista ja lippiksestä sekä $0.25 jokaisesta myydystä mukista.


  • Polyesterilangasta kudottu kassi on materiaalina erittäin kevyt ja kestävä ja siinä on upea, arvostetun taiteilijan tai graafikon suunnittelema painatus molemmin puolin kassia.
  • Painatus on tehty ympäristöä ja luontoa säästävillä, soijaöljyä sisältävillä painoväreillä.
  • Kassin sisäpuolella on vuorikangas joka tekee siitä kestävämmän ja kassin pohjalla on 8 cm palje joka tekee siitä todella tilavan "jokapaikan kassin"!
  • Kaikki saumat on neulottu kaksinkertaisella langalla kestävyyden maksimoimiseksi.
  • Kassia voi käyttää todella monipuolisesti mm. koulussa, ostoskassina, vapaa-ajan kassina, rantakassina jne.
  • Se on pitkäikäinen ja  juuri sopivan kokoinen 45 x 45 cm ja pitkien ja kestävien sankojen ansiosta sitä voi kantaa kätevästi joko kädessä tai olalla. 
Arvostelut 0 arvostelua