Ole Ääneni / Bee My Voice, Shopperi
Ole Ääneni / Bee My Voice, Shopperi

Ole Ääneni / Bee My Voice, Shopperi

The Mountain
25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Ole Ääneni"

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 976088

Laadukkaat käsin ommellut Shopperit - Made by The Mountain U.S.A.

- ostoskassi joka kertoo että olet mukana tärkeällä asialla, suojelemassa uhanalaisia eläinlajeja !

(Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomen kielellä!)

Honeybee - The honeybee is responsible for pollinating our flowers and plants, and they are also responsible for one third of the world’s food supply. Therefore, we cannot let bee’s just die out, as this will affect our local foods and sustainability. Show your support and help the conservation efforts of The Honeybee Conservancy by sporting a “BEE MY VOICE” t-shirt. As together we can make a difference!

The Honeybee Conservancy works to advance bee conservation and to empower communities with the education, tools, and bees needed to support agriculture in their neighbourhood. Learn more at www.thehoneybeeconservancy.org.

Osa tuotosta käytetään uhanalaisten eläinlajien suojeluun. The Mountain lahjoittaa jokaisesta tuotteesta seuraavasti: $0.50 jokaisesta myydystä T-paidasta, kassista ja lippiksestä sekä $0.25 jokaisesta myydystä mukista.


  • Polyesterilangasta kudottu kassi on materiaalina erittäin kevyt ja kestävä ja siinä on upea, arvostetun taiteilijan tai graafikon suunnittelema painatus molemmin puolin kassia.
  • Painatus on tehty ympäristöä ja luontoa säästävillä, soijaöljyä sisältävillä painoväreillä.
  • Kassin sisäpuolella on vuorikangas joka tekee siitä kestävämmän ja kassin pohjalla on 8 cm palje joka tekee siitä todella tilavan "jokapaikan kassin"!
  • Kaikki saumat on neulottu kaksinkertaisella langalla kestävyyden maksimoimiseksi.
  • Kassia voi käyttää todella monipuolisesti mm. koulussa, ostoskassina, vapaa-ajan kassina, rantakassina jne.
  • Se on pitkäikäinen ja  juuri sopivan kokoinen 45 x 45 cm ja pitkien ja kestävien sankojen ansiosta sitä voi kantaa kätevästi joko kädessä tai olalla. 
Arvostelut 0 arvostelua