Kissa Miljonääri - Cat Money Billionaire
Kissa Miljonääri - Cat Money Billionaire

Kissa Miljonääri - Cat Money Billionaire

The Mountain
28,71 €
31,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

"Kissa Miljonääri"

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 105966

"Dwhisker Maxwell Catter Jr., professionally known as Lil Whisker, was once asked in an interview why he dropped the D from his name. Lil Whisker replied, ‘My namesake, Dwhisker Catter Sr., has never been around for me. He’s no father-figure, and I don’t want to be like him in any way.’ Lil Whisker, now a father of 4 bright kittens, is active and present for his family, setting his career aside and putting family first."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua