Kissanpentu Poliisi - Kitten Trooper
Kissanpentu Poliisi - Kitten Trooper Kissanpentu Poliisi - Kitten Trooper

Kissanpentu Poliisi - Kitten Trooper

The Mountain
28,71 €
31,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Unisex Kitten Trooper Manimal T Shirt

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 105952

"Do I look like a cat to you, boy? Am I jumpin' around all nimbly bimbly from tree to tree? Am I drinking milk from a saucer? Do you see me eating mice? You stop laughing right meow!'  Get your cattitude on with the Kitten Trooper T-Shirt from The Mountain and show those vermin who is the real puss in combat boots."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua