Auringonlaskun Jääkarhu Kollaasi - Sunrise Polar Bear Collage
Auringonlaskun Jääkarhu Kollaasi - Sunrise Polar Bear Collage Auringonlaskun Jääkarhu Kollaasi - Sunrise Polar Bear Collage

Auringonlaskun Jääkarhu Kollaasi - Sunrise Polar Bear Collage

The Mountain
22,41 €
24,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Sunrise Polar Bear Collage

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 105895

"Rise and shine! It's time to start the day. Artist Tami Alba has captured a beautiful sunrise and some candid polar bear morning moments with the Sunrise Polar Bear Collage T-Shirt.  This bear is ready for this new day to begin!"

Egologisesti valmistetut T-paidat!

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua