Isokalloinen Kuolema - Big Face Death Skull
Isokalloinen Kuolema - Big Face Death Skull Isokalloinen Kuolema - Big Face Death Skull

Isokalloinen Kuolema - Big Face Death Skull

The Mountain
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Isokalloinen Kuolema"

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103652

"There’s a skeleton living inside all of us, and really, it doesn’t tend to get the support it truly deserves. So what would a skeleton do if it had the freedom to look around our body? Get a glimpse of what we mortals don’t get to see, perhaps? Hopefully we never experience that frightening scenario, but we at The Mountain® did enjoy the idea of turning the Fourth Wall on a few people. So here lies Big Face Death, who sits dormant in your belly, awaiting the right moment to escape. Refunds available for skeletons that run away from our line of cool skull shirts."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua