Ara Kaverukset - Macaw Mates
Ara Kaverukset - Macaw Mates Ara Kaverukset - Macaw Mates

Ara Kaverukset - Macaw Mates

The Mountain
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Carol Cavalaris

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 104091

Dude Macaw to his wingman: Hey bro, I really dig her large beak.
Chick Macaw to her posse: Oooh, check out the colors on that one's feathers!

"Yes, we imagine animals are just as ridiculous as we are when it comes to checking out the opposite sex, and if we could hear this duo talk, we're certain we'd be highly entertained by their chatter. No matter what's gone down, the two gorgeous birds on the Macaw Mates T-Shirt, designed by Carol Cavalaris, have found each other and seem quite happy. Perhaps a someone special will give you a Yeah, birdie so you too can score a little canoodling tonight. Just don't fall out of the tree in your bird tee."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua