Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves
Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves

Löydä 10 Sutta - Find 10 Wolves

The Mountain
22,41 €
24,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

"Löydä 10 Sutta"

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103451

"This mystical wolf apparel will cause people to do double-takes as they find the hidden wolf images within the design.  There are 10 wolves creatively etched into the scene.  Can you find them all?  The Mountain® offers a variety of hidden image attire by the artist Steven Michael Gardner.  Each one is a unique animal design that is sure to impress!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua