Kolmen Suden Kuu Sinisessä - Three Wolf Moon in Blue
Kolmen Suden Kuu Sinisessä - Three Wolf Moon in Blue Kolmen Suden Kuu Sinisessä - Three Wolf Moon in Blue

Kolmen Suden Kuu Sinisessä - Three Wolf Moon in Blue

The Mountain
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Antonia Neshev

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103859

"The original Three Wolf Moon design is now available on this blue t-shirt. Three wolf moon created a crazy stir all over the world a couple of years ago after one amazon.com customer left a hysterical review on the shirt. Followed by hundreds more very funny remarks by others. As a result sales of the design went through the roof. Media picked up on it including YouTube spoofs, BBC and ABC news coverage and hundreds of web entries."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua