Keskiyön Hetki - The Witching Hour
Keskiyön Hetki - The Witching Hour Keskiyön Hetki - The Witching Hour

Keskiyön Hetki - The Witching Hour

The Mountain
28,71 €
31,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Lisa Parker

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103825

"The candle flickered in the bright winter moon. Purring gently, the black cat watched in fascination as the flames danced in tangent to the gentle breeze. The witching hour would soon be upon her, where all the creatures, wolves and monsters would arise and prey upon those foolish enough to wander at night. Best to stay inside and keep warm with The Witching Hour attire from The Mountain®, designed by artist Lisa Parker. This cool cat apparel will keep you safe against the black arts at all hours of the day or night."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua