Sudenkorento Unisieppari - Dragonfly Dreamcatcher
Sudenkorento Unisieppari - Dragonfly Dreamcatcher Sudenkorento Unisieppari - Dragonfly Dreamcatcher

Sudenkorento Unisieppari - Dragonfly Dreamcatcher

The Mountain
28,71 €
31,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Carol Cavalaris

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103397

"The ethereal dragonfly is the messenger of wisdom and enlightenment from other spheres of life. Transport to a magical world with the Dragonfly Dreamcatcher T-Shirt from The Mountain®. Its colorful and bewitching design by Carol Cavalaris brings hope and faith to distressed minds and sad souls. Find enchantment and discover your dragonfly spirit—in both your dreams and your everyday life. Dreamcatcher sold separately."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!
Arvostelut 0 arvostelua