Musta Sarvikuono - Black Rhino
Musta Sarvikuono - Black Rhino Musta Sarvikuono - Black Rhino Musta Sarvikuono - Black Rhino

Musta Sarvikuono - Black Rhino

The Mountain
22,41 €
24,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Black Rhino

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103502

"The Black Rhinoceros has an attack first and ask questions later mentality.  Generally, when a rhino gets the scent of anything unfamiliar, it is likely to charge!  The Black Rhino T-Shirt, designed by Dimitar Neshev, is part of our Big Face Zoo Animals T-Shirt Collection here at The Mountain®.  The attention to detail is exquisite in this piece of fine rhino art, and the 3D design gives the impression that this rhino is ready to charge!"

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua