Varokaa Pittbulleja! - Beware of Pit Bulls!
Varokaa Pittbulleja! - Beware of Pit Bulls! Varokaa Pittbulleja! - Beware of Pit Bulls! Varokaa Pittbulleja! - Beware of Pit Bulls!

Varokaa Pittbulleja! - Beware of Pit Bulls!

The Mountain
22,41 €
24,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Dean Russo

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103796

"Beware of Pit Bulls…  they will steal your heart.  The Mountain® brings you this Beware of Pit Bulls design by Dean Russo that truly captures the face and love this dog has to offer.  This unique dog apparel is the perfect gift for any age pit bull advocate.  The bright colors and slightly abstract design make a statement that will start conversations to help bring awareness to this totally adopta-bull breed."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua