Abessiinialainen - Abyssinian
Abessiinialainen - Abyssinian Abessiinialainen - Abyssinian Abessiinialainen - Abyssinian

Abessiinialainen - Abyssinian

The Mountain
22,41 €
24,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Artist: Dean Russo

Toimitusaika 12 - 15 työpäivää
Tuotenumero 103851

"Absolutely gorgeous.  Dean Russo has mastered his craft with this Abyssinian design.  The colors are striking, the patterns are detailed, and the entire effect is simply charming.  You will get compliments from cat and dog people alike when you wear this graphic apparel by The Mountain®; bringing a moment of harmony between the two sides, and we thank you for that."

Ekologisesti valmistetut T-paidat

The Mountain® T-paidat ovat ekologisesti valmistettuja, maailman suosituimpia printtipaitoja! Ensin kangas batiikkivärjätään ja sen jälkeen kuvat painetaan vesipohjaisilla, ympäristöystävällisillä painoväreillä. Paidat kestävät toistuvia pesuja paljon pidempään kuin sarjavalmistetut T-paidat. Ainutlaatuinen värjäysprosessi ja painomenetelmä tekee paidoista hengittäviä ja miellyttäviä käyttää. Puhumattakaan huikeista kuvista jotka tekevät paidoista suoranaisia taideteoksia. Paita on putkeen ommeltu joten siinä ei ole lainkaan sivusaumoja mistä johtuen paita pitää muotonsa aivan eri tavalla kuin useimmat muut T-paidat. Paitojen valmistusprosessissa hyödynnetään aurinkoenergiaa ja mm. kierrätetään prosesseissa käytetty vesi. Paitojen parhaita suosittelijoita ovatkin asiakkaamme joista monet ovat tilanneet paitoja jo useita kertoja. Kun on kerran pukenut päälleen The Mountain® paidan, ei siitä enää haluaisi luopua!

HUOM. 1:  paitojen koot ovat reiluja ja rentoja jenkkikokoja joten suosittelemme että huomioit sen tilatessasi ja valitset mielummin "numeroa pienemmän" kuin normaalisti, esim. XL = L. Jos olet epävarma oikeasta koosta, tutustu kokotaulukoihin!

HUOM. 2:  toimitukset suoraan Euroopan keskusvarastosta. Toimitusaika n. 2-3 vkoa!Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet